Információk

 • Cégnév / Név: Gombos Kertigép Kft.
  Cím: 2890 Tata, Arany János u. 8.
  Telefon: +36202563733
  E-mail: info [kukac] kerthobby.hu
  Áruház neve: Kert és Hobby Áruház
  Adószám: 24266503-2-11
  EU adószám: HU24266503
  Cégjegyzék szám: 11-09-021424
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: 63200119-14951679-00000000
  Kapcsolattartó neve: Gombos János
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36202563733
  Kapcsolattartó e-mail címe: gombos [kukac] kerthobby.hu
  Statisztikai számjel: 24266503-4791-113-11
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » Házhoz szállítás - GLS Futárszolgálattal
  Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a megrendelt termék(ek) a GLS Csomagküldő segítségével jutnak el Önökhöz.

  A Gombos Kertigép Kft. által forgalmazott, raktáron lévő termékek GLS-sel történő házhoz szállítási határideje 1-2 munkanap. A munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket - amennyiben ettől eltérő értesítést nem küldünk - pl. készlethiány miatt - a következő munkanapon, a pénteken 12 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

  A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük vásárlóinkat a csomag feladásáról. Ezt követően a GLS SMS-ben, és e-mailben is tájékoztatja Önt a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosító számát, az utánvét összegét (utánvétes csomag esetén), a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár közvetlen telefonszámát, akivel egyezethet a kiszállítással kapcsolatban.

  Csomagját online is nyomon követheti itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match

  GLS ügyfélszolgálat (H-P: 7:00-20:00): +36 1 802 02 65

  A GLS Csomagküldő Szolgálat szállítási költsége a megrendelt termékek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen az alábbiak szerint kerül meghatározásra:
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft1 400 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  gls_api
  » Kiszállítás GLS CsomagPontra
  Amennyiben ezt a szállítási módot választja, a megrendelt termék(ek) a GLS Futárszolgálat segítségével egy a rendelési folyamt során Ön által kiválasztott GLS CsomagPontba kerülnek kiszállításra, ahol a csomagot nyitvatartási időben Ön átveheti.

  A Gombos Kertigép Kft. által forgalmazott, raktáron lévő termékek GLS CsomagPontra történő szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket - amennyiben ettől eltérő értesítést nem küldünk - pl. készlethiány miatt - a következő munkanapon, a pénteken 12 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

  A kiszállítás előtti napon e-mailben értesítjük vásárlóinkat a csomag feladásáról. Ezt követően a GLS SMS-ben, és e-mailben is tájékoztatja Önt a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosító számát, az utánvét összegét (utánvétes csomag esetén), a rendelés során kiválasztott GLS CsomagPont címét ahol a csomagot átveheti. A csomag GLS CsomagPontba történő beérkezéséről a GLS e-mailben és SMS-ben is értesítést küld. A csomag ettől számítva a GLS CsomagPonton átvehető.

  A GLS CsomagPontok listáját megtekintheti itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses
  Csomagját online is nyomon követheti itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match

  GLS ügyfélszolgálat (H-P: 7:00-20:00): +36 1 802 02 65

  Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához!

  Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található!

  A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

  Mikor érdemes GLS CsomagPontba kérni a kiszállítást?

  Ha már másnap* szeretné átvenni a megrendelt árut (*a csomag feladását követő munkanapon),
  Ha napközben ritkán van otthon, és ezért nem tud a futárra várni,
  Ha saját időbeosztás szerint szeretné az ügyeit intézni,
  Ha szívesen kihasználná az egyes üzletek hosszú nyitva tartási idejét,
  Ha gyakran van úton, és ezért egyszerűen útba esik az átvevőhely.
  A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken különböző profilú üzletekben, 200 településen több mint 500 helyen várják Önt. A GLS CsomagPont keresővel könnyen kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi átvevőhelyet.

  Hogy történik a csomag átvétele a GLS CsomagPontban?

  Az áru feladását követő munkanapon a GLS SMS vagy E-mail értesítőt küld Önnek, hogy az árut a GLS CsomagPontban átveheti.
  Az értesítő tartalmazza a csomagszámot, amelyre hivatkoznia kell az átvételnél.
  Az értesítést követő 5 munkanapon belül bármikor elmehet a csomagért, figyelembe véve az üzlet nyitva tartási idejét.
  A megrendelésnél megadott akár 4 átvevő közül, személyazonosító igazolvány bemutatása után, bárki átveheti a megrendelt árut.
  Mikor vehetem át leghamarabb a megrendelt árut a GLS CsomagPontban?

  Az online vásárlás visszaigazolása után a webáruház feladja a csomagot, amelyet a GLS már a következő munkanapon kiszállít a megjelölt GLS CsomagPontba. Így az üzlet nyitva tartásán belül bármikor átveheti.

  Utánvétes csomagok átvétele

  Az összes GLS CsomagPontban készpénzzel kiegyenlítheti az utánvétes összeget, illetve egyes üzletekben bankkártyát is elfogadnak.

  További információt a GLS CsomagPontokról a www.csomag.hu és a www.gls-group.eu oldalon talál.

  A GLS CsomagPontra történő szállítás költsége a megrendelt termékek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen az alábbiak szerint kerül meghatározásra:
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft1 400 Ft
  15 000 Ft Ingyenes!
  gls_api_dropoffpoints
 • » Utánvéttel
  Ennél a fizetési módnál, Ön a csomag átvételekor, a szállítónak egyenlíti ki a számla összegét készpénzben.
  » Bankkártyás fizetés a Six Payment rendszerén keresztül
  Ezen fizetési mód kiválasztása esetén a Six Payment rendszerébe irányítjuk át a vásárlót, ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a fizetési megoldás oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyáját. Elfogadott bankkártyák: Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club International, Discover, UnionPay, JCB, Paymit.

  A webshopban történő vásárlás után a vevő a kifizetendő összeggel egy fizetési oldalra kerül átirányításra. Itt megadja bankkártya adatait, ahhoz, hogy teljesítse a fizetési megbízást. A tranzakció végeztével a vásárló a fizetési oldalról visszakerül a webshopba.
  A tranzakció végrehajtására időablakban történik. Ha kifut a rendelkezésre álló időkeretből akkor a tranzakció biztonsági okoból meghiúsul.
  Javasoljuk, hogy mielőtt elindítja a fizetési folyamatot, készítse elő a bankártyáját, hogy az adatokat az időkereten belül meg tudja adni. Ha kifut az időkeretből akkor a bank rendszere visszairányítja az oldalunkra, ahol lehetősége lesz fizetési módot váltani, de ezt a fizetési módot már nem tudja újra kiválasztani!
  sixpayment_new
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet